Kategoriler
Proje Haberleri

Hakyapı Onlife projesinde fiyatlar

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Pendik ilçesinde, Hak Yapı inşaat şirketinin yaptığı Hakyapı Onlife konut projesi, toplam 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Projede 10 blokta toplam 430 adet daire mevcut durumda. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 85 metrekare ila 108 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 128 metrekare büyüklüklerde alıcıya sunuldu.

Konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Hakyapı Onlife konut projesi ödemesi

Konut projesindeki 2+1’ler 316 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1’ler ise 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede yüzde 10 peşinat vererek 60 ay yüzde sıfır faizle vade yapılabiliyor.

Hakyapı Onlife konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, sauna, koşu parkuru, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanıldı. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede?

İstanbul’un ana yollarına uzak bir yerde konumlanan projeden D-100 otoyoluna otomobille ulaşmak yarım saat sürüyor.

Hakyapı Onlife konut projesi, Velibaba Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi, No: 64 Pendik, İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere  444 1 620 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.