Kategoriler
Proje Haberleri

Haliç Park Evleri satılık daire fiyatı ne kadar?

Haliç Park Evleri projesi 12 kata sahip olan 36 adet daireden meydana gelir. Toplam sayısı 36 olan bu dairelerin 32 tanesi 2 + 1 ve 4 tanesi ise 1 + 1 odalıdır. Şu anda satışta olan daire, 2 + 1 odalı olmakla birlikte, binanın 5. katında bulunmaktadır. Ayrıca takas ve kredi seçeneklerine uygun olarak satın alınması mümkündür. Haliç manzaralı olan bu proje, konumundan dolayı da dikkat çekmektedir.

Bir kiracısı bulunan projedeki dairenin aylık geliri 2.200 liradır. Isı ve ses yalıtımlı olan pencerelerin yanı sıra, binanın dış cephesi mantolanmıştır ve kompozit kaplamalıdır. Binanın içinde ise 2 adet asansör ve granit merdivenler vardır. Ayrıca İSO ve TSE belgelerine sahip olan asansörün arızalanma olasılığı da pek düşüktür.

Dairede bulunan Ukinoz ankastre takımını, oldukça kaliteli olan birer adet fırın, ocak ve davlumbaz meydana getirir. Arçelik markalı klima ve bulaşık makinası da dairenin içindedir. Dairenin banyosu ise Ege Seramik markalı zemin ürününe sahip olmaktadır. Dairenin brüt büyüklüğü 95 m2  ve net büyüklüğü ise 82 m2‘dir. Ayrıca yüksek konumu sayesinde hep açık kalabilecek olan bir manzarası da vardır. Bununla birlikte, Haliç Park Evleri Aktaş İnşaat şirketine ait olan bir konut projesidir. Satılık dairenin fiyatı ise en az 635.000 TL’den başlamaktadır.

Haliç Park Evleri nerede?

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesindeki bu dairenin konumu, ne kadar iyi bir konut seçeneği olduğunu göstermektedir. Beşir Gazi Alt Sokak üzerinde bulunan site ile İstanbul Bilgi Üniversitesi arasında yaklaşık olarak 3 – 4 dakikalık mesafe vardır.

İETT Silahtar Caddesi durağına da oldukça yakın olan daire, Eyüp Cevahir Alışveriş Merkezi’ne de oldukça yakındır. Bununla birlikte daireye oldukça yakın mesafede olan diğer önemli yerler arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Bezmi Alem Üniversitesi ve Sakarya Mahallesi tramvay durağı mevcuttur.

Haliç Park Evleri projesi hakkında detaylı bilgi

Haliç Park Evleri sitesindeki bu daire hakkında detaylı bilgi almak isteyenler de olabilir. Bunun için 0 532 178 49 49 numaralı telefonu aramak mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız