Kategoriler
Proje Haberleri

Halil Bey Konağı Gölcük 2 + 1 ve 4 + 1 odalı daire fiyatları çok uygun

Halil Bey Konağı Gölcük ilçesinde yükselmekte olan 2 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerden oluşur. Projenin 2 + 1 odalı ara kat daireleri 4 tanedir. 4 + 1 odalı daireler çatı dubleksi ve bahçe dubleksi olarak tasarlanmıştır. Bunlar ise toplamda 8 tane olmaktadır. K – Yapı İnşaat firmasının bu projesindeki daireler internet altyapısı ile kombi tesisatına sahiptir.

Pencereler, soğuk Marmara kışları göz önüne alınarak yalıtımlı şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca geniş balkonlar, ebeveyn banyosu ve üçlü mutfak ankastre seti tüm dairelerde mevcuttur. Tek bloktan oluşan bu projenin iç cephe ve dış cephesi ses yalıtımlıdır. Bununla birlikte binanın kapalı otopark hizmetine ve hızlı asansöre sahip olması da önemlidir.

Proje konumu neresi olmaktadır?

Projenin hayata geçtiği konum, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yer alan Şirinköy Mahallesi üzerindedir. Halide Edip Adıvar Sokağı ile 613. Sokak arasında kalan blok, Gölcük Rotterdam İlkokulu’na ve 15 Temmuz Şehitleri Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’ne çok yakın mesafededir. Bununla birlikte Gözlementepe Mesire Alanı, Niyazi Yıldız Parkı ve İpekyolu Parkı gibi önemli yeşil alanlar da aynı bölgededir.

Halil Bey Konağı Gölcük projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kocaeli Şirinköy Mahallesi satılık daire türlerinin pek pahalı olmadığı bir bölgedir. Dolayısıyla Halil Bey Konağı Gölcük satılık daire fiyatları da ortalamanın üzerinde sayılmaz. Projenin fiyat seçenekleri, daire türlerine göre şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 90 metrekare – Net 75 metrekare: 315 bin TL
  • 4 + 1 Odalı daireler: Brüt 210 metrekare – Net 160 metrekare: 490 bin TL / Brüt 245 metrekare – Net 210 metrekare: 540 bin TL

Ayrıca proje hakkında bilgi almak için 0 531 252 99 98 numarasına ulaşmak gerekir.