Kategoriler
Emlak Magazin

Halil Sezai kiraladığı villada yaşlı komşusunu darp etti

Halil Sezai, kiraladığı villada yemek talk show’u için çekimlere devam ediyordu. Ancak diğer villa sakinleriyle yaşanan gerilimden sonra 65 yaşındaki yaşlı adamı darp etti. Görüntülerin sosyal medyaya servis edilmesiyle birlikte açıklamada bulunan şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, yaptığının doğru olmadığını belirtti. Açıklamayı yeterli görmeyen sosyal medya sakinleri ise iki yöne ayrıldı.

Halil Sezai yaşlı adamı darp etti

Bir dönem “İsyan” şarkısıyla fırtınalar estiren şarkıcı Halil Sezai, oyunculuk yeteneklerini “İncir Reçeli” adlı filmle kanıtlamıştı. Kısa zamanda toplumun sevilen yüzü olmayı başaran Sezai, Tuzla’da yeni bir Youtube formatı için çekimlere başladı. Ancak burada kiraladığı villanın çevresinde yaşayan diğer villa sakinleri arasında gerginlik üst seviyelere tırmandı.

İddialar şarkıcının çekim için yaşam sakinlerinden sıklıkla şikayet almasının ardından gelişti. Dün komşuların yeniden şikayet etmesi üzerine tartışmanın yönü kavgaya dönüştü.

Görüntüler basın aracılığıyla yayıldı

Site güvenlik kamerası olduğu açıkça belli olan video görüntüleri Halil Sezai’nin yaşlı adamı darp ettiğini gösteriyordu. Magazin sayfaları üzerinden hızla yayılan video sonrası oyuncu bir açıklama getirdi. Açıklamada yaşlı adamın onunla ‘gelin lan’ şeklinde konuştuğunu söyleyen şarkıcı, durumu bir süreliğine idare ettiğini söylüyor. Ancak yaşlı adam ve oğlunun sıklıkla ekibi rahatsız ettiği süreçte yeni talk show için 5 aydır çekimler yapılamadı. Maddi zararının artı olarak manevi zarar getirdiğinden bahseden Halil Sezai, 65 yaşındaki komşunun yönetmen ile yaşadığı gerilimin ardından programı çektirmemek için yemin ettiğini iddia etti.

“İçip içip sövdü”

Oyuncu 5 ay süreyle taciz edildiğini söyleyerek, yaşlı adamın sürekli içerek küfürler ettiğinden bahsetti. Bir diğer iddia ise yaşlı adamın 30 kişiyi bahçeye yığdığı ve silah göstererek şiddete meyilli olduğu profili var. Her türlü barışma niyetinden sonra “hayvanlık” yaptığının altını çizen Sezai, söyleyecek lafı olmadığını ancak yine de “taş olsa çatlardı” yazdığı görüldü.

Oyuncuya destek veren CHP’li Eren Erdem ise sosyal medyada en az oyuncu kadar tepki gördü. Sanat camiasından ünlü isimlerin Twitter üzerinden tepki gösterdikleri darp olayına karşı ne tür bir sürecin işleneceği merak ediliyor.

İşte o görüntüler:

https://www.youtube.com/watch?v=BhSPiBwPfc8&ab_channel=Sinan24Karatas