Kategoriler
Emlak Haberleri Güncel

Halk GYO yeni genel müdürü Bülent Karan oldu

Halk GYO Genel Müdürlüğüne Bülent Karan getirildi. Halkbank bünyesinde 2010 yılında kurulan ve günümüzde aktif büyüklüğü ile 3 milyar TL’yi aşan sektör öncülerinden Halk GYO; Genel Müdür koltuğuna yeni bir ismi oturttu. Halk Sigortası’nın çatısı altında görev hayatını sürdüren Karan, başarılı çalışmalarının ardından 14 yıllık hizmet sürecinin sonunda Genel Müdürlüğe terfi etti.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu

Halkbank bünyesinde 2010 yılında kurulan ve günümüzde sektör öncüleri arasında yer edinen Halk GYO’da isim değişikliği dikkat çekiyor. Genel Müdürlük hizmetine 14 yıldır aralıksız hizmet veren Bülent Karan’ın getirildiği görüldü. Şirketin çatısı altında iş hayatında bir dolu başarı sağlayan Karan, terfi edilmesinin ardından beklenen konuşmasını yaptı.

Konuşma sırasında Halk GYO’nun 10 yıllık kısa süreli hizmet hayatı bulunmasına rağmen kazanç sağlayan birçok projeye imza atıldığını hatırlatan Genel Müdür Karan; hem yatırımcılarına hem de yatırımın gerçekleştirildiği bölgelere vizyon kazandırıldığını ifade etti.

“Finansal anlamda verimliliğin ön planda tutulmasına ve proje çalışmalarının yapılan planlar kapsamında sorunsuz yürütülmesine yardımcı olan bir şirketiz. Yaptığımız çalışmalar dengeli bir şekilde büyümemizi sağlıyor. Ana hissedarımız Halkbank’tan aldığımız gücü deneyimli kadrolar ile harmanlıyoruz. Bu sayede paydaşlarla yakın ilişki sürdürmeye devam ederken, sektörde kalıcı imzalar atmak için çalışmalarımızı aralıksız devam ettirmekteyiz.” dedi.

Bülent Karan Kimdir?

14 yıllık hizmet hayatının sonunda Halk GYO’nun yeni Genel Müdürlüğünü üstlenen Bülent Karan, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Petrol Mühendisliği bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamlamış olduğu İşletme Yüksek Lisansı sonrasında, iş hayatına aynı yıl içinde başlamıştır. Karan medya, reklam, inşaat ve gıda sektörlerinde de önemli pozisyonlar elde etmiş ve üst yönetici kademelerinde görev hayatını sürdürmüştür. 2006 yılında ise Halk Sigorta A.Ş.’de Pazarlama Grup Müdürü olarak şirketin aile üyelerinden birisi olarak yer edinmeyi başarmıştır. 2016 yılından itibaren Halk Sigorta Genel Müdürlüğü görevinde başarılara imza atmayı sürdüren Karan, özel hayatında evli ve 2 çocuk babası olarak biliniyor.

Güncel haberlere göz atmak için tıklayınız.