Kategoriler
Proje Haberleri

Halk Yapı Elit Park İzmir Karşıyaka’da yükseliyor

Halk Yapı Elit Park projesi, adını aldığı Halk Yapı şirketi tarafından hayata geçirilmiştir. Yoğun talepler nedeniyle yalnızca 12 – 13 dairesi boşta kalan bu proje, tamamen 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri brüt 154 m2, net 122 m2’dir. Yerden ısıtma sistemine sahip olan bu dairelerin yeraltı otoparkı, çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu ve güvenlik hizmeti gibi farklı olanakları mevcuttur. Ayrıca tüm dairelerde ADSL altyapısı, set üstü ocak, ankastre fırın, yalıtımlı pencereler, görüntülü diyafon sistemi ve spot aydınlatmalar bulunur.
Konfor için gerekli olan özelliklerin tümü bu dairelerde mevcuttur. Birinci sınıf işçilik ve kaliteli yapı malzemeleri bu projenin başarı sırrı olmaktadır. Ayrıca tüm dairelerde ebeveyn banyosu vardır. Banyolardaki duşakabinler ise son derece sağlam olarak üretilmiştir.

Proje arsası nerededir?

Konutlar, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Mahallesi’ndedir. E 87’ye bağlanan 7532. Sokak üzerinde yer alan proje arsası, pek çok eğitim kurumuna ve sağlık merkezine yakın mesafededir. Ayrıca bu sokak üzerinde çok sayıda otobüs durağı mevcuttur.

Dolayısıyla proje daireleri oldukça avantajlı bir konumdadır. İlçenin oldukça merkezi bir yerindeki sitenin etrafı ise son derece güvenli olmaktadır. Rahatlığın ve emniyetin bir arada olduğu bu proje, her açıdan farkını göstermeyi başarmaktadır.

Halk Yapı Elit Park satılık daire fiyatları ne kadardır?

Halk Yapı Elit Park satılık daire fiyatları 1 milyon 25 bin TL ile 1 milyon 190 bin TL arasındadır. Bununla birlikte satış durumundaki tüm daireler krediye uygun olmaktadır. Ayrıca konutların görüntülü arama yöntemiyle incelenebilecek olması da önemli bir detaydır. Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için arayınız: 0532 242 50 99

En güncel ve doğru konut projesi haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız…

Exit mobile version