Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Halkalı 24 ev-ofis projesi hemen teslim fırsatlar

Halkalı 24 bünyesinde İstanbul Küçükçekmece konumlu proje satışları devam ediyor. 24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ev-ofis projesinde kendinize ait bir ofis ya da home ofis kuralabilir ve sisteminden yarar sağlayabilirsiniz.

Halkalı 24 proje özellikleri

10 katlı tek blok üzerinden meydana gelen yapı, birbirinden bağımsız 100 birimden oluşmaktadır. Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 1+2 nişli stüdyo, 1+1 ile 2+1 home office, 1 ofis katı ve 6 dükkan bulunmakta. Projede yer alan daire boyutları 1+0’da 50,97 ila 63,40 metrekare arasında değişim gösterirken; 1+1/1+2 daireler 55,23 ila 55,83 metrekaredir.

Ayrıca projede yer alan 1+1 daireler boyutunu 53,01 ila 79,02 metrekare arasında değiştiriyor. Seçenekler arasında bulunan 2+1’ler ise 82,28 metrekareden başlayarak boyutunu 109,17 metrekare olarak belirlemiştir.

Halkalı 24 ve Atakent 24 adı verilen her iki projede, 24 markasıyla Gayrimenkul imzası taşınmaya devam ediyor. Halkalı’da gerçekleştirilen proje geçen yıl itibariyle satışa sunuldu. Toplam değeri 130 milyon lirayı bulan lüks konut projesi, tercihe göre ödeme seçeneklerini beraberinde getiriyor.

Ev-ofis projesi olarak ortaya çıkan çarpıcı yapı, bünyesinde 96 daire ve 4 adet ofis ile bizleri karşılıyor. Toplantı odası, parti salonu gibi özel alanların bulunduğu yapı aynı zamanda ses yalıtımına uygun bir konumdadır. Isı yalıtımının yer aldığı daire içlerinde herhangi bir sorun yaşanmayacağı teminatı ile alıcısını memnun etmekte.

Kameralı güvenlik sisteminin desteklediği güvenlikler sayesinde daima korunaklı bir bölge halinde olan alan; aynı zamanda kapalı otopark hizmetini de sizlere sunmaktadır. Bina iç özelliği bakımından su deposu, hidrofor, jeneratör bulunması herhangi bir acil ihtiyaca cevap verebilmesini sağlıyor.

Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayan konutlar, ısı pay ölçer kullanmaktadır. Asansörün bulunduğu bina içerisinde her kata ulaşmak mümkün hale gelmekte. Ayrıca balkonların olduğu daire içlerinde oldukça ferah bir yapı bulmaktasınız.

Projede yer alan daire fiyatları

Halkalı 24 bünyesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. En düşük konut fiyatının 486 bin TL olarak belirlendiği projede, fiyat 557 bin TL’yi bulabiliyor. Ayrıca içerisinde barındırdığı ticari alanlarda fiyatlar en düşük 980 bin TL üzerinden açılış yapmış; bu oranı tercihe göre 1 milyon 595 bin TL’ye yükseltmiştir.

7 bin metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilen projede yüzde 20’lik bir alan satışa sunuluyor. Hemen teslim ile gerçekleştirilen daire ve ticari ünitelerden anahtar sahibi olmak için gecikmeyin. Ev alana kazandırma vaatleri veren projeye ulaşmak için;

İletişim: 0212 244 24 24 / [email protected]