Kategoriler
Proje Haberleri

Han Suite Gaziantep lansman fırsatlarıyla satışta

Han Suite Gaziantep konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinde yükselen proje Hanyap İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şehitkamil İlçesi 15 Temmuz Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Han Suite Gaziantep modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan telefonla kontrol edilebilmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi donanımlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra dairelerde gömme dolap, panjur, görüntülü diafon, yangın ve hırsız alarmı gibi olanaklar da mevcuttur.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde sauna, kreş, hamam, spor alanı, oyun parkı, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca kamera sistemi, otopark, kapalı garaj, güvenlik, kapıcı, jeneratör gibi imkanlar da bulunmaktadır. Gaziantep Şehitkamil konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda daireler brüt 330 metrekare alana sahiptir.

Han Suite Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Han Suite Gaziantep konut projesi, Şehitkamil 15 Temmuz mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

330 metrekare brüt alana sahip 3-5+1 tip daireler 4 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 325 03 33 ve 0532 460 37 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version