Kategoriler
Proje Haberleri

Hanedan Konakları Gaziantep fiyat

Hanedan Konakları Gaziantep projesi SVS İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde inşa ediliyor.

Üç bloktan meydana gelen Hanedan Konakları Gaziantep projesinde bloklar onar katlı olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konut sayısı ise 60 olarak belirlendi.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi nerede?

Hanedan Konakları Gaziantep projesi Pancarlı Mahallesi, 58005 Nolu Sokak, No:15’te konumlandırılmış durumda.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Hanedan Konakları Gaziantep projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşa edilmekte olan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Hanedan Konakları Gaziantep projesinde yer alan dairelerin hepsi 4+1 olarak tasarlandı. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 288 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Hanedan Konakları Gaziantep projesinde dairelerin brüt metrekare satış fiyatı 3 bin 473 TL olarak belirlendi. Bu şekilde projede bulunan 4+1 tipteki konutlar 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi donatıları neler?

Hanedan Konakları Gaziantep projesinde site sakinleri için açık otopark ve kapalı otopark hizmeti bulunduruyor. Projede çocuklar için oyun parkı gibi aktivite alanları da yer alıyor. Site içerisinde jeneratör de mevcut.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi teslim tarihi ne zaman?

Hanedan Konakları Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Ekim ayı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve ardından da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Hanedan Konakları Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 532 250 00 63 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.