Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Hanımağa Konakları’nda teslimler yaklaştı

Sinan Toprak Yapı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde hayata geçirilen Hanımağa Konakları Pendik projesinde yaşamın başlamasına kısa bir süre kaldı.

İnşaat çalışmalarının ve satışların tüm hızıyla devam ettiği Hanımağa Konakları Pendik projesinde yer alan satılık daire fiyatları ise 319 bin TL’den başlıyor.

Dumlupınar Mahallesinde bulunan Ufuk Sokak üzerindeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Hanımağa Konakları Pendik projesinde toplam 177 adet daire yer alıyor.

3 adet konut bloğundan meydana gelen Hanımağa Konakları Pendik projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneğine yer veriliyor.

En küçük daire alanı 122 metrekare olarak tasarlanan Hanımağa Konakları Pendik projesinde en büyük daire alanı ise 138 metrekare olarak tasarlandı.

Hanımağa Konakları Pendik projesinde 2+1 daire fiyatları 319 bin ile 450 bin TL arasında değişirken, 3+1 dairelerde ise 380 bin ile 510 bin TL arasında değişiyor.

Teslimlerinin 2018 yılı Ağustos ayında yapılması beklenen Hanımağa Konakları projesinde spor salonu, kreş, kafeterya, süs havuzu, seyir terası, çocuk oyun alanları ve basketbol sahası, kapalı otopark, fitness salonu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 397 5757