Kategoriler
Proje Haberleri

Hanzade Abana Konutları Satışları Devam Ediyor

Kastamonu, Abana konut projesi Yüksel Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kastamonu İli, Abana İlçesi, Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Hanzade Abana Konutları konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Abana İlçesi, Merkez Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projenin yer aldığı site içerisinde asansör ve hidrofor gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerde kaloriferli ve kalorifersiz seçenekler yer almaktadır. Bunların yanı sıra ankastre set takılmış olup, cam balkonlu dairelerden oluşmaktadır. 5 katlı bloklardan oluşan Hanzade Abana Konutları konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 100 metrekare büyüklüğe sahiptir. Aynı zamanda 3+1 tip daireler ise 128 metrekarelik brüt alana sahiptir.

Hanzade Abana Konutları Daire Fiyatları Ne Kadar?

Abana konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine, bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

3+1 tip, brüt 128 metrekarelik alana sahip olan daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kastamonu konut projesi, Abana/Merkez Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda denize 20 m uzaklıkta yer alan konut projesi çarşı merkezine de çok yakın bir site içerisinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 712 30 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version