Kategoriler
Proje Haberleri

Happy Life Konutları Karabük’te satışa çıktı

Happy Life Konutları, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerine sahip olan gelişmiş bir konut projesidir. Ayvazlar İnşaat tarafından hayata geçirilen bu proje, konforlu bir yaşam için gerekli olan tüm detaylara sahiptir. Isı yalıtımlı dış cepheye sahip olan dairelerin PVC doğrama pencereleri de ısı yalıtımlıdır. Kış mevsiminde aşırı soğuğun ve yaz mevsiminde aşırı sıcağın engellenmesini sağlayan bu yalıtım özellikleri oldukça önemlidir. Ayrıca uydu altyapısı, ankastre fırın, duşakabin, kaliteli seramik ve parke zeminler bulunur. Dairelerin oda duvarları ise Filli ya da Marshall marka saten boyalar ile boyanmıştır. Bu boyalar, tıpkı diğer yapı malzemeleri gibi piyasanın en kaliteli ürünleri arasındadır.

Bu projedeki daireler için teslim tarihi Nisan 2021 olarak belirlenmiştir. Daire ve site olanakları dolayısıyla konutlar sürekli talep görmektedir. Bundan dolayı satın alma işlemleri için acele etmekte fayda vardır.

Daireler nerede yükselmektedir?

Ayvazlar İnşaat, yeni projesini Karabük ilinin tam merkezinde gerçekleştirmektedir. 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’ndeki site alanının civarında pek çok otobüs durağı, okul ve market vardır. Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları, Altın Safran İlkokulu, Özel Safranbolu Final Temel Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi gibi okullar oldukça yakındır. Ayrıca çok sayıda sağlık merkezi ve eczane de 10 – 15 dakikalık bir uzaklıkta yer alır. Konutlar şehir merkezinde bulunduğu için site alanından pek çok yere ulaşım oldukça kolaydır.

Happy Life Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Happy Life satılık daire türleri, büyüklüklerine ve fiyatlarına göre şöyle olmaktadır:

  1. 3 + 1 Odalı daireler:
  • Brüt 130 – Net 110 metrekare
  • 410.000 TL
  1. 2 + 1 Odalı daireler:
  • Brüt 95 – Net 80 metrekare
  • 270.000 TL

Satıştaki dairelerin özellikleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0533 269 09 03 numarasına ulaşmak mümkündür.