Kategoriler
Proje Haberleri

Happy Life Kütahya projesi yakında başlıyor! Daire fiyatları ne kadar?

Planlama çalışmaları başarı ile gerçekleştirilen Happy Life Kütahya projesi hayata geçiyor! Nisan ayı itibariyle 2021’in geriye kalan 6 ayı içinde konutların inşasına başlanacaktır. Bununla birlikte ön satışa özel olarak faizsiz taksitlendirme fırsatı sunulmaktadır. Gülahmetoğlu İnşaat’ın bu projesinde bulunan daire türleri 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca Kütahya’nın merkezinde inşa edilecek olan bu daireler şimdiden pek çok talep görmektedir.

Konutların sahip olması beklenen önemli detaylar söz konusudur. Örneğin her projede bulunmayan akıllı ev entegrasyonu, üst düzey dış cephe mantolaması ve kaliteli mutfak beyaz eşyaları bu detaylardandır. Hepsinde geniş balkon imkanı bulunan daireler, site içerisindeki imkanlar açısından da konforludur. Bahçede, daire sakinlerinin araçlarını park edebilmeleri için geniş bir otopark bulunacaktır. Ayrıca gelişmiş kameralar ile izlenecek olan site için kapıcı hizmeti ve güvenlik hizmeti de düşünülmüştür.

Happy Life daireleri nasıl bir konuma sahip olacaktır?

Bu konut projesi, Kütahya’nın merkezinde bulunan en yeşil konumda gerçekleşecektir. Proje alanının çevresi tamamen yeşil alanlardan oluşmaktadır. Hatta Şehit Piyade Er Abdullah Aslan Parkı ile Orgeneral Asım Gündüz Parkı buranın bitişik mesafesindedir. Kütahya Kent Ormanı ile komşu olan Happy Life konutları ile Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü karşılıklıdır. Ayrıca 19 Mayıs Ortaokulu, Kütahya Spor Lisesi, Nafi Güral Fen Lisesi gibi diğer okullar da yürüme mesafesindedir. En yakında bulunan sağlık kurumları 100. Yıl Aile Sağlığı Merkezi ve Zafertepe Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Happy Life Kütahya satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Happy Life Kütahya satılık daire fiyatları hakkındaki bilgiler yaklaşık değerlerden oluşur. Çünkü proje henüz başlamış değildir. Bununla birlikte 2 + 1 dairelerin yaklaşık olarak 480 bin TL fiyata sahip olması beklenmektedir. 3 + 1 odalı dairelerin fiyatı 680 bin TL, satılık dükkan seçeneklerinin fiyatı ise yaklaşık 3 milyon 300 bin TL olacaktır.

2023 itibariyle teslimleri başlayacak olan bu daireler hakkında detaylı bilgi için şu numarayı arayınız:

  • 0532 585 79 06

Daha farklı proje haberleri ile ilgileniyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız.

Exit mobile version