Kategoriler
Proje Haberleri

Harika Beşevler satışta

Harika Beşevler projesi, Sait Zorlu İnşaat’ın hayata geçirmiş olduğu bir projedir. Genel olarak sağlık kurumlarına ve çok sayıda anaokulu ile ilkokula yakın mesafede oluşu ile dikkat çekmektedir. Tam olarak 5 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 64 daire ve 14 dükkan mevcuttur. Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki en iyi gayrimenkuller arasında olan bu daireler ne yazık ki takasa uygun değildir. Bunun yanı sıra, dairelerin kredi ile satın alınabilmesi mümkündür.

Özel bir site alanında bulunmayan blokların ses ve ısı yalıtımları yapılmış haldedir. Bundan dolayı dış ortamdan kaynaklanan çeşitli seslerin ev içine ulaşması engellenebilmektedir. Ayrıca iç mekan sıcaklığının korunması da ısı yalıtımı sayesinde sağlanabilecektir. Binaların çeşitli işlerini yerine getirmekle görevli olan kapıcı da daire sakinlerinin konforu açısından önemli bir detaydır.

Her biri çelik kapıya sahip olan dairelerde balkon, görüntülü diyafon, duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunur. Dolayısıyla normal banyo ile birlikte, tüm dairelerde 2 adet banyo vardır. Ayrıca dairelerdeki tüm duvarların boyası tamamlanmıştır. Blokların etrafındaki otopark alanları ve kapalı garajlar ise taşıt sahibi olan kullanıcılar için çok kullanışlıdır. Bunların dışında, Harika Beşevler konutları merkezi sistemle ısınmaktadır.

Dairelerin konumu neresidir?

Bu proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Konak Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Pınar Sokak üzerinde bulunan bu dairelerin yakınında, Beşevler Taksi Durağı ile birlikte bir tane de otobüs durağı mevcuttur. Proje alanının bir sokak ilerisinde ise Özel Bursa Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı’na ait 4 okul vardır. Bunların birer tanesi anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesidir.

Harika Beşevler satılık daire fiyatı ne kadar?

3 + 1 odalı olan bu daireler, brüt 170 m2  ve net 153 m3 büyüklüğe sahiptir. Satış fiyatı ise en az 1.149.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca Harika Beşevler daireleri hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için aranması gereken numaralar ise şu şekildedir:

  • 0 (224) 224 08 05
  • 0 (549) 453 33 10