Kategoriler
Proje Haberleri

Harmanyolu 1 Akarbaşı konutları Ekim’de teslim edilecek

Harmanyolu 1 Akarbaşı mevkiinde hayata geçen bir konut projesidir. Ünlü İnşaat, bu proje kapsamındaki 4 + 1 odalı köşe dubleks daireleri satışa çıkarmıştır. Daireler brüt 259 metrekare – net 225 metrekare ölçüsündedir. Tam 4 banyo, yerden ısıtma sistemi, Vitra markalı ıslak zemin ürünleri ve yalıtımlı dış cephe ilk dikkat çeken detaylardır. Bununla beraber konutların dış cephe özellikleri arasında kara sıva da bulunur. Ayrıca sağlam temelli Harmanyolu 1 konutlarının daire içindeki kapıları ahşap olurken dış kapısı 1. sınıf çelik malzeme ile üretilmiştir. Mangal yapılabilecek geniş balkonlara sahip olan konutların giyime odası ve çamaşır odası da bulunur.

Bu 4 + 1 daireler nasıl bir konuma sahiptir?

Projenin mimarı olan Ünlü İnşaat, Harmanyolu projesini Eskişehir Odunpazarı’nın Akarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirmektedir. Adını konumundan alan daireler Atatürk Bulvarı’na çıkan Harmanyolu Sokak üzerindedir. Bedreddin Camii ile Seyitgazi Parkı’nın ortasındaki konum, bununla birlikte başka yerlere de çok yakındır. Örneğin Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi’ne, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne ve Gazi Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’ne ulaşım çok kısa sürelidir. Şehrin en büyük yeşil alanlarından olan Karapınar Mesire Alanı ise en fazla 15 dakikalık bir mesafededir. Projenin sahip olduğu konum ile daha pek çok önemli yer aynı bölgede yer alır.

Harmanyolu 1 Akarbaşı satılık daire fiyatları ne kadardır?

Daireler, Eskişehir Odunpazarı satılık daire seçeneklerinin en iyileri arasındadır. Fiyatlar ise yaklaşık olarak 1 milyon 450 bin TL değerindedir. Ayrıca satış durumunda olan söz konusu dairelerin tamamı konut kredisine uygun olarak satışa çıkmıştır. Harmanyolu 1 Akarbaşı satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, şu 3 numaradan herhangi birine ulaşmalıdır:

  • 0505 175 04 44
  • 0222 225 54 44
  • 0222 335 04 44

Ayrıca güncel konut projelerinden haberdar olmak isteyen herkes BURAYA tıklayabilir…