Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Harmony Towers’da bahar fırsatı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Odunluk Mahallesi’nde hayata geçirilen Harmony Towers projesinde yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı Harmony Towers projesinde hiç peşinat ödemeden ve aylık 2 bin 400 TL’den başlayan taksit seçeneği ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Harmony Towers projesi 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerden meydana geliyor. Harmony Towers projesinde yüzde sıfır faiz ve 2 bin 400 TL taksit seçeneğiyle baharı karşılıyor.

1+1 tip dairelerden 4+1 tip dairelere kadar değişen seçeneklerin yer aldığı Harmony Towers projesinde her dairede teraslar, kulelerden izlenebilen Uludağ manzarası, yaklaşık 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanı ile baharın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Sosyal tesislerin tamamından ücretsiz olarak faydalanma fırsatı sunulan Harmony Towers projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları yer alıyor.

Tel: 0224 453 55 40