Kategoriler
Proje Haberleri

Has-El Bahçe Avantajlı Fiyatlarla Satışa Başladı

Kahramanmaraş Tekerek konut projesi Has-El İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Tekerek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda daireler topraktan avantajlı fiyatlarla satışları devam etmektedir. Has-El Bahçe konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Tekerek Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut blokları 11 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Proje kapsamındaki site içerisinde sosyal donatılar bakımından oldukça zengindir.  Site içerisinde basketbol ve voleybol sahası, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Aynı zamanda çocuk oyun parkı, kamelyalar ve açık otopark da site içerisinde yer alan olanaklardan bazılarıdır. Daire içleri ise full donanımlı olup, 1.sınıf kalitede malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir.

İki konut bloğundan Has-El Bahçe konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 305 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Has-El Bahçe Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje kapsamında yer alan daireler, topraktan avantajlı fiyatlar ile satışlara başlamıştır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi alanı Kahramanmaraş Tekerek yolu üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda temel noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0344 223 38 60 ve 0532 324 09 37 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…