Kategoriler
Proje Haberleri

Hasırcı Vadi Park lansman fiyatlarıyla satışta

Hasırcı Vadi Park projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hasırcı Yapı Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 62 adet daire bulunmaktadır. Bu dairler 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok ve 62 adet daire bulunmaktadır. Bu dairler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her daireye 1 araçlık kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık peyzaj, yeşil alan, yürüyüş parkuru, oyun sahaları, oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş kat bahçesi ve her dairede barbekü mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası bulunmaktadır. Zeminde laminat zemin, parke zemin ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Ortak TV anteni ve dairelerde her odaya özgü TV ucu mevcuttur. Kilit sistemli çelik kapı bulunmaktadır. Projede bulunan dresuar ve aynası, oturma odası ve salonda TV ünitesi, yatak odası ve salon duvarlarında shşap süslemeler opsiyoneldir ve fiyata dahil değildir. Engelliye uygun asansör, rampa ve merdiven mevcuttur.

Hasırcı Vadi Park konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs, otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz.

Hasırcı Vadi Park fiyatları hakkında

Hasırcı Vadi Park projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.110.000 TL ile 1.330.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 338 95 96 veya 0 (535) 105 34 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version