Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Sancaktepe satışları başladı

Hava Kent Sancaktepe projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen projede 150 adet konut ve ticari alanlar bulunmaktadır. Konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer alan proje S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen projede 150 adet konut ve ticari alanlar bulunmaktadır. Konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bütün daireler için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ve basketbol sahası gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Her dairede balkon yer almaktadır. Ayrıca giriş katlarında bahçe kullanım alanı bulunmaktadır.

Hava Kent Sancaktepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde bölgesi olan Sancaktepe’de inşa edilecektir. Ayrıca proje Sancaktepe Millet Bahçesi’ne komşu konumda yer almaktadır.
Hava Kent Sancaktepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projece bulunan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 150.000 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 dairelerin fiyatı. 200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede aylık taksitler konut tipine göre 2.000 TL ile 3.000 TL arasında olacak.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 924 40 20 veya 0 212 801 48 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version