Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Hava Kent Taşoluk 2 projesi havalimanına yakın mesafede

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooparatifinin imzasının bulunduğu Hava Kent Taşoluk 2 projesi, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometrelik mesafede inşa edilecek. Avrupa Yakası’nın Arnavutköy ilçesine konumlandırılan proje, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunacak.

Teslimlerine 2022 yılının eylül ayında başlanması beklenen projenin ikinci etabı, metro istasyonuna 750 metrelik uzaklıkta yer alacak. Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve yürüyüş parkurunun da çizildiği projede, 140 adet daire kurulacak.

Arsa alanının büyüklüğü, 9 dönüm olan projenin yüzde 60’ını, yeşil alanlar oluşturacak. Taşoluk Mahallesi’nde yükselen projedeki 90 metrekarelik iki odalı ve bir salonlu, 120 metrekarelik üç odalı ve bir salonlu daire seçenekleri bulunuyor.

Hava Kent Taşoluk 2 projesinde daire fiyatları

Söz konusu projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipinin yatırım maliyeti 360 bin lira, üç odalı ve bir salonlu daire tipinin yatırım maliyeti de 480 bin lira olarak hesaplandı.

Projedeki ödeme planları neler?

Kooperatif tarafından geliştirilen Hava Kent Taşoluk 2 projesindeki iki odaya ve bir salona sahip daire tipinden 75 bin liralık giriş aidatı ücreti alınıyor. Daire satın alacaklara 36 ay boyunca vadelerle ödeme seçeneği sunulduğu projedeki 2+1 daireler için 2 bin 500 liralık vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Havalimanı çalışanlarının dışındaki kişilerin de ev sahibi olabildiği projedeki üç odaya ve bir salona sahip dairelerden 90 bin liralık giriş aidatı alınıyor. Söz konusu projedeki 3+1 dairelerin taksit tutarıysa 2 bin lira oluyor.

Hava Kent Taşoluk 2 nerede?

Yat limanı, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve Odayeri Kavşağı’na kısa mesafelerde bulunan proje, metro istasyonuna da yürüyerek ulaşma olanağı sunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan yakınlığıyla da öne çıkan proje, “Taşoluk Mahallesi, 34283 – Arnavutköy/İstanbul”  açık adresinde inşa ediliyor. Söz konusu projenin detaylarına “0212 924 40 20” telefon numarasından ulaşılabiliyor.

Ayrıca, “[email protected]” elektronik posta adresinden proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak mümkün durumda.