Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Taşoluk’ta nakit ödeme

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Taşoluk mevkiinde S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen Hava Kent Taşoluk konut projesi, toplam 144 adet daireden meydana geliyor.

4 bloktan meydana gelecek konut projesinde, 1+1 ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde dubleks daireler de bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 125 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi, 14 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Hava Kent Taşoluk projesi konut fiyatları

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 450 bin TL ila 500 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinden nakit ödeme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesinde açık otopark, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, güvenlik, kameralı güvenlik ve basketbol sahası gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Konut projesinin yüzde 60’ı ise yeşil alanlardan meydana geliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Hava Kent Taşoluk konut projesi, İstanbul Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte oluşan konut talebini karşılamak için hayata geçirildi.

Hava yolu çalışanları tarafından kurulan S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, 2016’nın son çeyreğinde resmiyet kazandı. Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerle ilgili olumsuz algının kırılabilmesi için konut yapılırkenki tüm işlemleri şeffaflık çizgisinde yürüttüklerini söyledi. Üyeler ile sürekli kontak hâlinde olduklarını söyleyen Yavuz, onları tüm gelişmelerden haberdar ettiklerini kaydetti. Ekip ruhlarının çok güçlü olduğunu vurgulayan Yavuz, kaliteli ve uygun fiyatlı konut üretmek için yola çıktıklarını belirtti.

İstanbul Havalimanı’na sadece 7 kilometre uzaklıkta yer alan Hava Kent Taşoluk konut projesi, Taşoluk Mah. 34283 Arnavutköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 212 924 40 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.