Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Hayat Country Bodrum projesinde 52 adet villa dairesi

Bodrum’un merkezine bir saatlik mesafede bulunan Hayat Country Bodrum projesi, Milas ve Didim’e kısa mesafelerde yükseliyor. Proje alanındaki doğal güzelliklerinin yanı sıra vakit geçirilebilecek doğa harikası mekânlara ulaşım avantajı sağlayan proje, özellikle yazlık ev alacaklara ya da emekli hayatı yaşayacaklara da hitap ediyor.

Huzzak Yapı tarafından imzalanan projede bahçeli ve müstakil 52 adet villa dairesi kuruluyor. Deniz ve orman manzaralı konutların tesliminin 2022 yılının eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeşil alanlara ve süs havuzlarına sahip proje, yeşilliklerin arasındaki yatay mimarili bloklarıyla öne çıkıyor. İlçenin merkezine bir saatlik mesafede bulunan proje, sahile 460 metrelik uzaklıkta inşa ediliyor. Yüzme havuzunun da kurulduğu projenin alanı, İstanbul-Aydın Otoyolu’na da bir saatlik uzaklıkta yer alıyor.

Bodrum Milas Havaalanı’na 30 dakikalık uzaklıkta bulunan proje, Milas’ın merkezine de yarım saat sürüyor. Bozbük Mahallesi’nde yükselen projenin yakınlarındaki yat limanı, Kazıklıbucak Koyu’na dakikalar içerisinde ulaşım imkânı sunuyor. Ormana yürüme mesafesinde yer alan projenin alanı, ayrıca, Akbük’ün merkezine de 10 dakikalık mesafede.

Projedeki dairelerin özellikleri neler?

Hayat Country Bodrum projesindeki 13 blok içerisinde 52 adet daire bulunuyor. Blokların etrafında, renkli sarmaşıklar yer alıyor.

Kazlıbucak Koyu’nda bulunan projede, iki adet daire tipi yer alıyor. Daireler net 144 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Her iki konut tipinde de geniş verandaya ve ebeveyn banyosuna yer verilirken dairelerin bahçe alanı, daire tipinin birinde 54.31 metrekare diğerindeyse 58.33 metrekare büyüklüğünde.

İşe veya okula gitmeyenler için de sessiz ve huzurlu bir ortam sunan proje, Muğla’nın Milas ilçesinde yükseliyor.

Hayat Country Bodrum nerede?

Hayat Country Bodrum Adres: Bozbük Mahallesi, Kazıklıbucak Koyu, Milas/Muğla

Huzzak Yapı Adres: Başak Mahallesi, Yeşilvadi Caddesi, No:11/36, Başakşehir / İstanbul

Huzzak Yapı Çağrı Merkezi: 444 1 549

Huzzak Yapı Telefon: +90 212 488 06 77 – 78

Exit mobile version