Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Foça fiyatları

Sold Yapı firması tarafından İzmir’de hayata geçirilen bölgenin ön önemli projelerinden biri olan Hayat Foça fiyatları güncellendi.

Söz konusu konut projesi İzmir İİi, Foça ilçesinde inşa ediliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Alıcılarına konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanmış durumda.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Hayat Foça projesi bünyesinde 42 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor.

Projede Lon adı verilen 22 konut, smyrna adı verilen 6 konut ve lidya adı verilen 14 konut yer alıyor. Hayat Foça projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 57 metrekare, 2+1 daireler 72 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerin alanları ise 125 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Hayat Foça fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan daireler, dairelerin tipleri, büyüklüğüne, konumuna göre değişiklik gösterecek şekilde fiyatlandırılmış. Hayat Foça fiyatları hakkında bilgi vermek gerekirse projede fiyatlar 450 bin TL’den başlıyor.

Hayat Foça fiyatları kapsamında 1+1 dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 tipindeki dairelerin fiyatları 535 bin TL ile 715 bin arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Son olarak projedeki 3+1 tipindeki dairelerin fiyatları ise 780 bin TL’den başlıyor 2 milyon TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Kacamehmetler Köyü’nde inşa edildi. Hayat Foça projesi Şehit Veli Er Sokak No: 3 adresinde yer alıyor.

Foça’da yer alan konut projesindeki bütün daireler hemen teslim durumunda. Projede her villaya özel yüzme havuzu, güneşlenme alanları, SPA, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik, otopark gibi sosyal ve ortak alanlar yer alıyor.