Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Foça projesi teslim tarihi

İzmir’in Foça ilçesinde, Sold Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Hayat Foça konut projesi, toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 9 adet villadan meydana gelen konut projesinde, ek olarak dubleks ve flat daire seçenekleri de yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 42 olarak belirlendi. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte seçenekler bulunuyor.

Konut projesindeki 1+1 daireler 57,8 metrekare, 2+1’ler 71,9 metrekare ila 109,1 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 125,8 metrekare ila 172,8 metrekare arasında olacak şekilde tasarlandı.

Konut projesinin Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Hayat Foça projesi konut fiyatları

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutlar 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki konutlar 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki konutlar 635 bin TL ila 1 milyon 820 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesinde şu an 30 adet satılık daire yer alıyor.

Konut projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak villa sahibi olabilmek mümkün. Konut projesinden banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesi sosyal donatı özellikleri

Lüks konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, açık spor alanları ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. Deniz ve doğa manzaralı, asansörlü Hayat Foça projesinde, teras ve balkon da yer alıyor. Konut projesinde, isteyen alıcılar villalarının bahçelerine de havuz yaptırabiliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesi, şık ve nostaljik çizgiler taşıyan tasarımıyla ilgi çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Foça’nın en yeşil yerlerinden Karamehmet mevkiinde yer alıyor. Proje, sahiplerine nefis bir manzara sunuyor.

Hayat Foça konut projesi, Kocamehmetler Köyü Şht. Veli Er Sokak No: 3 Foça/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 232 300 00 01 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.