Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Park Esenyurt’ta yükseliyor

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, Hayat Park Gayrimenkul A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Hayat Park konut projesi, toplam 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

6 blokta toplamda 1615 adet konuttan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler mevcut. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 72 metrekare ila 165 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin yüzde 87’si satılmış durumda bulunuyor. Konut projesindeki 1+1 ve 2+1 daireler rezidans bölümünde, 3+1 tipteki daireler ise konut bölümünde yer alıyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Hayat Park konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 350 bin TL ila 625 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde firma bünyesinde vade farksız, 24 ve 36 ay senetle ödeme imkanı mevcut durumda bulunuyor.

Hayat Park konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, okul, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Göl manzaralı konut projesi, merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, asansör de mevcut. Jeneratörlü konut projesinde, teras ve balkon da var. Paratonerli projede, ebeveyn giyinme odası da bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Tem otoyolunun bitişiğinde inşa edilen konut projesi, toplam 3 etaptan oluşuyor. Konut projesinin yan tarafında metro istasyonu, okul arazisi ve büyük bir AVM projesi mevcut durumda.

E5’e 2 dakika uzaklıkta yer alan konut projesi; Marmara Park AVM, Migros AVM, Bauhaus, Carrefour ve Real’e ise sadece 5 dakikalık mesafede konut yükseliyor.

Hayat Park konut projesi, Orhangazi Mah. Atatürk Bulv. No 51 Esenyurt/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylar için 0850 255 1 498 numaralı telefonu aramak yeterli.