Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Residence Mudanya banka kredisine uygun

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, GNR Günerler İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Hayat Residence Mudanya konut projesi, toplam 96 adet konuttan meydana geliyor.

Toplam 7 bloktan oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler brüt 75, net 70 metrekare, 2+1 tipteki daireler brüt 130 metrekare net 105 metrekare, 3+1 tipteki konutlar ise net 115 ila 135 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 87,5’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Hayat Residence Mudanya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 210 bin TL ila 235 bin TL arasında, projedeki 2+1 tipteki daireler 265 bin TL ila 349 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 310 bin TL ila 365 bin TL arasında fiyatlara sahip durumda bulunuyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Hayat Residence Mudanya konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Deniz manzaralı konut projesinde asansör de bulunuyor. Yerden ısıtma sisteminin yer aldığı konut projesinde, balkon da var. Projede akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konumuyla yoğun ilgi görüyor. Hem doğanın ortasında yer alan konut projesi hem de merkezi bir konumda yer alıyor. İDO, BUDO ve yeni açılan Özdilek AVM’ye 5 dakika mesafede yer alan Hayat Residence Mudanya konut projesi, Yeni Mah. Dikilitaş Cad. Mudanya/Bursa adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0544 815 53 33