Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Residence Mudanya satışları başladı

Hayat Residence Mudanya projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Günerler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare ile 165 metrekarelik olarak değişmektedir. Projede, son teknoloji akıllı ev sistemi yer almaktadır. Site içerisinde 7/24 kayıt özellikli kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, spor salonu, fitness, hamam ve sauna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelyalar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Asansör, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. gömme dolap, kiler, klima ve jakuzi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Hayat Residence Mudanya konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hayat Residence Mudanya fiyatları ne kadardır?

Hayat Residence Mudanya projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konutların büyüklüğüne göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 740.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 765.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 815 53 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version