Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Villaları Kuşadası satışa sunuldu

Hayat Villaları Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Enar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Davutlar üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 ve 4+1 tip, dubleks müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Hayat Villaları Kuşadası kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Villa içleri vestiyer, klima alt yapısı, geniş teras, panjur, uçan merdiven gibi donatılara sahiptir. Proje kapsamında her villaya özel ateş çukuru ve otopark alanı bulunmaktadır. Bunların dışında sitede 7/24 kamera sistemi, ortak havuz, su deposu, hidrofor sistemi gibi özellikler bulunmaktadır. Sitede bahçelerde tam otomatik sulama sistemi de bulunmaktadır. Bütün bahçe ve dış duvarlarda aydınlatmalara yer verilmiştir. Ayrıca sitenin %85’lik kısmı yeşil alana ayrılmıştır.

Deprem Yönetmeliğine uygun bir şekilde tasarlanan proje kapsamında dubleks 3+1 ve 4+1 tip müstakil villalara yer verilmiştir. Villalar brüt 143 ve 174 metrekare alana sahiptir. Ayrıca proje kapsamında toplam 20 adet villa bulunmaktadır.

Hayat Villaları Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

Veli Bey Konakları Kuşadası konut projesi, Kuşadası-Davutlar sahil bölgesinde yer almaktadır. Proje, plaja 900 metre, toplu taşıma güzergahına 200 metre mesafede konumlandırılmıştır. Ayrıca eczane, market, gece pazarı ve avmlere de yakın konumdadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 143 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

174 metrekare brüt alana sahip 4+1 müstakil villalar ise 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları lansmana ve kişiye özel fırsatlarla devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 646 11 22 ve 0543 841 43 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…