Kategoriler
Proje Haberleri

Haymet İnşaat My Life satışları başladı

Haymet İnşaat My Life konut projesi Haymet İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Konya İli, Karatay İlçesi, Karakulak Mahallesi’nde yer almaktadır. Haymet İnşaat My Life projesinde yer alan dairelerin satışlarına başlanmış durumdadır. Proje ile ilgili detaylı bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Büyük Kumköprü Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konya konut projesi dokuz adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Projedeki konut blokları zemin kat + 5 normal katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Dokuz adet konut bloğunda ise toplam 183 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca onbir adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut proje içerisinde açık otopark, çocuk oyun parkı, çevre düzenlemesi, güvenlik gibi bir çok sosyal alan yer almaktadır. My Life Karakulak projesinde görüntülü giriş kontrol, fiber internet, akıllı aydınlatma, hırsız alarmı gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca otomatik yangın sistemi, uydu tv, akıllı ısı kontrol sistemi, akıllı giriş kontrol gibi özelikler de yer almaktadır.

Haymet İnşaat My Life nerede yer almaktadır?

Konut projesini hayata geçirilen firma Mengene Mahallesi, Fetih Caddesi, No: 342 / A Karatay /Konya posta adresinde yer almaktadır. Konya konut projesi ise Karakulak Mahallesi, Büyük Kumköprü Caddesi, Karatay / Konya adresinde yer almaktadır. 2021 yılında inşasına başlanan konut projesinin 2023 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. 

Konut projesi cami, market, okul, eczane gibi önemli yerlere yakın bir mesafede yer almaktadır. Yakında Çamlıca Anaokulu, Dr. Ali Riza Bahadır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yer almaktadır. Ayrıca Özel Model İlköğretim Okulu, Karatay Fen Lisesi gibi önemli eğitim kurumları yer almaktadır. 

Firmanın bir diğer projesi olan Haymet İnşaat Golden Life projesinde de satışlar başlamış durumdadır. Haymet İnşaat Golden Life projesi Konya İli, Karatay İlçesi, Akabe Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi yedi konut bloğundan oluşmaktadır. Projedeki konut blokları ise zemin kat + 5 normal katlı olacak şekilde planlanmıştır.

Haymet İnşaat Golden Life projesi Akabe Mahallesi, 104 Saçlı Kasap Caddesi, Karatay/ Konya adresinde yer almaktadır. Bu projeler hakkında detaylı bilgi almak için 0332 351 66 56 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…