Kategoriler
Proje Haberleri

Hazer İnşaat Trio Garden Çanakkale’de yükseliyor

Hazer İnşaat Trio Garden projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hazer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve her blokta 5 adet kat bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve her blokta 5 adet kat bulunmaktadır. Ayrıca ticari alanlar da yer almaktadır. Trio Garden Efeler projesindeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Site girişinde geniş yeşil alanlar ve süs havuzu yer almaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca konutların 2 adet banyosu bulunmaktadır.

Hazer İnşaat Trio Garden konumu ve fiyatları hakkında

Trio Garden Çanakkale projesi, Aydın’ın Efeler İlçesi Tepecik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Hazer İnşaat Trio Garden projesindeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca batı, doğu, güney, kuzey her cephede konutlar bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 219 20 04/0 (256) 212 40 78 veya 0 (532) 490 23 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version