Kategoriler
Proje Haberleri

Helmann RoyalPort projesine yoğun talep oldu

Helmann Construction firması tarafından Antalya İli, Aksu İlçesi, Altıntaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Helmann RoyalPort Aksu projesine hem Türkiye’den hem de Yurtdışından yoğun talep yaşandı. Toplam 70 adet daireden meydana gelen projedeki konutların yüzde 90’ı 3 ay gibi kısa bir zaman içerisinde satışı tamamlandı.

Helmann Gayrimenkul firması tarafından  konu ile ilgili yapılan açıklamada, kaliteli bir yaşam ve yatırım fırsatı sunan, Antalya, Aksu, Altıntaş’ta hayata geçirilen konut projesinde bulunan 70 dairenin yüzde 90’ının kısa bir zaman içerisinde satıldığı bildirildi.

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada; 2020 yılı Eylül ayında satışa çıkarılan projede yer alan 70 adet dairenin 60 tanesi satılmış durumda. Salgına rağmen bu kadar hızlı satış gerçekleşmesi Helmann firmasının kalitesini, güvenilirliğini ve yatırım cazibesinin yüksekliğini gösteriyor. Yatırımlarımıza hiç durmadan devam edeceğiz ve ülkemize döviz kazandırmayı sürdüreceğiz

Proje özellikleri neler?

4 bin 93 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yatay mimari konseptinde inşa edilen konut projesi yüksek mimar Özge Fırtına ve tasarımcı Ömer Kavak tarafından tasarlandı.

Projede bekleme salonu, lobi, panoramik çift asansör, engelli çocuk ve yaşlı dostu çözümler, solar enerji sistemi,  gökyüzü gözlem alanı, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik gibi özellikler de yer alıyor.

Helmann Royalport Antalya projesi içerisinde kapalı otopark, fitness salonu, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, pool bar, sauna, spor salonları, yürüyüş parkuru, açık hava sineması, çocuk oyun alanı, seyir terası ve basketbol sahası gibi çok sosyal alan yer alıyor.

Helmann RoyalPort daire özellikleri

Y şeklinde tasarlanan ve 3 bitişik bloktan meydana  gelen projede toplam 70 adet daireye yer veriliyor. Projede 7 farklı tipte 1+1 ve 2+1 tip kontlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1 tip daireler 52 ve 58 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 2+1 tip daireler ise 91 ve 140 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Helmann Royal Port projesinde 9 adet 52 metrekare 1+1 bahçe katı daireler, 1 adet 58 metrekare 1+1 bahçe katı daire, 2 adet 91 metrekare 2+1 bahçe katı daireler, 43 adet 52 metrekare 1+1 ara kat daireler, 5 adet 58 metrekare ara katta 1+1 tip daireler, 8 adet 91 metrekare katta 2+1 tip daireler ve 2 adet 140 metrekare 2+1 teras kat daire yer almaktadır.

Helmann RoyalPort nerede yer alıyor?

Altıntaş Mahallesi, Aksu / Antalya adresinde yer alan proje havalimanına 2 kilometre, şehir merkezine 10 kilometre, Lara sahiline 5 kilometre, Lara Düden Şelalesi’ne 6 km,  Markantalya AVM’ye 10 km, Lara Anatolia Hastanesi’ne 5 km, İstek Lara Koleji’ne 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Helmann RoyalPort tanıtım filmi

Exit mobile version