Kategoriler
Proje Haberleri

Helmann RoyalPort satışları devam ediyor

Helmann RoyalPort projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Helmann Construction tarafından hayata geçirilmektedir. 4.093 metrekarelik arsa içerisinde 70 adet bağımsız bölümden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

4.093 metrekarelik arsa içerisinde 70 adet bağımsız bölümden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede 58 adet 1 artı 1 daire ve 12 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 52 ile 58 metrekaredir. 2 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 91 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 teras katı dairelerin büyüklüğü ise brüt 140 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, pool bar, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, sosyal tesis, çocuk oyun alanı ve açık hava sineması bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gökyüzü gözlem alanı, yeşil alanlar, geniş bahçeler ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Binada panaromik çift asansör, beklene salonu ve lobi yer almaktadır. Üstelik daire içi asansör çağırma sistemi mevcuttur. Konutlarda Amerikan mutfak içerisinde ankastre mutfak mobilyaları bulunmaktadır. Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ısı, su ve izolasyon uygulamaları yapılmaktadır. Ayrıca koridor sensörlü led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, rampa ve tutamak bulunmaktadır.

Helmann RoyalPort konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altınbaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Proje alanı anayola yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. Ayrıca projenin konumu şehir merkezine 10 kilometre, Lara sahiline 3 kilometre ve Konyaaltı sahiline 15 kilometre uzaklıktadır.

Helmann RoyalPort fiyatları ne kadardır?

Helmann RoyalPort projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir.

Projede bulunan brüt 52 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 1 milyon 750 bin TL ile 1 milyon 850 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 teraslı dairelerin fiyatları ise 3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 311 11 80 veya 0532 630 07 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…