Kategoriler
Proje Haberleri

Helya Stage Residence Konya’da satışa çıktı

Konya, Selçuklu İlçesi’nde yer alan Helya Stage Residence projesinde daireler satışa çıktı. Helya İnşaat farkıyla satışta olan daireler sahiplerini bekliyor. Projede daire fiyatları ne kadar? Residence dairelerde hangi özellikler mevcut? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Helya Stage Residence daire seçenekleri

Proje kapsamında  brüt 171 metrekare genişliğinde 3+1 daireler mevcut. Ayrıca brüt 242 metrekarelik 4+1 daireler ve 262 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler de proje kapsamında mevcut.  Projedeki residence daireler merkezi pay ölçer ile ısınıyor. 17 katlı yapı içerisinde konumlu daireler gelişmiş iç özellikler ve kaliteli yapı malzemeleri ile ön plana çıkıyor. Özel mimarisi ile dikkat çeken dairelerde giyinme odası ve gömme dolap mevcut. Ayrıca daireler batı, doğu ve kuzey cephede yer alan seçeneklere sahip.

Helya Stage Residence sosyal özellikleri

Helya Stage Residence sosyal olarak merkezi konum ile dikkat çekiyor. Konya, Selçuklu, Şeker mahallesinde konumlu daireler ulaşım olarak da rahat bir konumda yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında özel güvenlik hizmeti de mevcut. Kendine ait yüzme havuzu ve hamama sahip projede sauna da mevcut. Bununla birlikte projede spor salonu da vardır.

Projenin daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 171 metrekarelik 3+1 tip daireler 610 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca brüt 242 metrekarelik 4+1 daireler de 775 bin TL fiyat ile satışa çıkmış durumda. Brüt 262 metrekarelik 4+1 tip daireler ise 1.320.00 TL ile sahiplerini bekliyor. Proje kapsamındaki residence daireler konut kredisi kapsamına da uygun durumda. Ayrıca projedeki daireleri görüntülü arama ile de gezebilirsiniz. Proje hakkında detayı bilgi almak için 0553 316 92 16 numaralı telefon üzerinden inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version