Kategoriler
Proje Haberleri

Hendek Çağlayan Konakları satışta!

Hendek Çağlayan Konakları projesi Meşale Grup güvencesiyle hayata geçmektedir. Geniş balkonlara sahip 8 villadan meydana gelen projede kalite ve konfor bir aradadır. Sakarya’nın Hendek ilçesinde satışa sunulan müstakil villalar brüt 310 metrekare – 435 metrekare arasındaki ölçülerdedir. Devam eden inşaat çalışmalarında, depreme karşı fazlasıyla dirençli olan malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca manzaralı balkonların katlanabilir pencereleri bulunacaktır. Mutfak ise kaliteli dolapların yanı sıra üçlü ankastre setine sahip olacaktır. Daire içlerinde yer alması beklenen ütü odası ve ebeveyn banyosu da konut sahipleri için faydalı özelliklerdendir.

Altyapı ve üstyapı çalışmaları henüz sonlanmış olmayan projenin hayata geçtiği konum ve diğer yapı özellikleri, çalışmaların ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir. Sakarya’nın nezih bölgelerinden birinde villa satın almak isteyenler mutlaka bu projeyi yakından takip etmelidir. Kaliteli işçilikle

Çağlayan Konakları Sakarya şehrinin tam olarak ne tarafında yükseliyor?

Meşale Grup, bu projeyi hayata geçirmek için en uygun görülen araziler arasında iyi bir seçim yapmıştır. Dolayısıyla Çağlayan Konakları, Sakarya – Hendek’te bulunan Necatipaşa Mahallesi’nin 1405. Sokak’ı üzerinde inşa edilmektedir. Bu mahalle, hem ilçenin hem de Sakarya’nın en güvenli mahalleleri arasındadır.

Aşırı gürültülü yerleşim yerlerinden olmayan bu bölgede Hendek Orhan Gazi Ortaokulu, Özel Sürpriz Kreş ve Gündüz Bakımevi, devlet hastanesi, Çağlayan Camii ve Hendek Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi mevcuttur. En fazla 2 – 3 dakikalık mesafede yer alan otobüs durakları ise ulaşım açısından önemli detaylardır.

Hendek Çağlayan Konakları projesinde satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Hendek Çağlayan Konakları satılık konut seçenekleri henüz kesin olmayan fiyatlara sahiptir. Pek çok detaya sahip olan bu müstakil villalar yaklaşık olarak 1 milyon 250 TL değerinde olacaktır. A, B ve C türlerinde inşa edilen bu villaların brüt büyüklükleri birbirinden farklıdır. Dolayısıyla fiyat aralıklarında da çeşitli farklılıklar ortaya çıkacaktır. Örneğin A 1 ve A 2 tipinde olan müstakil villalar brüt 436 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bununla birlikte B1 villalar 325 metrekare ve C 1 villalar ise brüt 311 metrekare ölçüsündedir. Fiyatlar ve projenin son durumu hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 788 53 21 numarasına ulaşmak gerekir.

Buna benzer güncel proje haberleriyle ilgileniyorsanız BURAYA tıklayabilirsiniz…