Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Heran İstanbul’da satışlar başladı

Destek Group tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Kartal İlçesi’nde hayata geçirilen Heran İstanbul Evleri projesi gerçekleştirilen basın lansmanı ile satışa sunuldu.

12 bin 159 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Heran İstanbul Konutları projesinin basın lansmanı Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de yapıldı.

Deniz ve adalar manzarasına sahip Heran İstanbul Kartal projesi Destek Group’un İstanbul’daki ilk projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve loft tipinde daire seçenekleri yer alıyor.

4 blokta toplam 318 adet daire ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı Heran İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 79 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2020 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenmektedir.

2018 yılı Mart ayında ön talep toplama sürecine başlanan Heran İstanbul projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

120 aya varan vade seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatı sunulan Heran İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları lansman dönemine özel yaklaşık 4 bin TL’den, satılık daire fiyatları ise 269 bin TL’den başlayacak.

Tel: 0216 419 20 20