Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri tanıtıldı

Proje Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçirilecek. Konut projesi ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklıkları ile hayata geçirilecek. Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinin ilki İstanbul İli, Silivri ilçesinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projenin tanıtımı yapıldı. Konut tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Projede yer alan konakları yatay mimaride tasarlandı. Türkiye’nin yedi bölgesinden esinlenerek hayata geçirilen konaklar iki katlı olarak tasarlandı. Bu projede 7/24 kesintisiz sağlık hizmetleri sunulacak. Hayta geçirilecek olan projede 614 adet 1+1 tipinde bağımsız bölümler yer alacak. Projede yaşayan yaşlıların sağlık ile ilgili ihtiyaçlarını Acıbadem Sağlık Grubu karşılayacak.

Projenin ilki Silivri’de inşa ediliyor

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinin ilki İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Ortaköy beldesinde inşa ediliyor. Proje Tem ve E5 otoyolunun kesiştiği bölgede yer alıyor.

Konut projesi içerisinde konutların dışında restoran, kafeterya, kır kahveleri yer alıyor. Ayrıca tiyatro ve sinema salonu, kütüphane, mesleki kurs atölyeleri, market, kuaför vardır. Bunların dışında dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzu, masaj terapi, açık ve kapalı spor alanları mevcuttur. Tuz odaları, saman odaları, köpek parkı gibi alanların olduğu projede ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları vardır. 9 delikli golf sahası, botanik parklar gibi sosyal etkinlik alanları da proje içerisinde yer alıyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyatları ne kadar?

Silivri, Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 1+1 tip daireler bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare olarak tasarlandı. 60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tipindeki konutların fiyatları ise KDV dahil 286 bin TL’den başlıyor. Projeden ev sahibi olanlar 2018 fiyatları ile aylık 550 TL ödeyecek. Bu ücret karşılığında ise temizlik ve sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version