Kategoriler
Proje Haberleri

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü fiyatları

Söz konusu proje ETRA Holding tarafından kendi arsası üzerinde hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul, Selimpaşa, Ortaköy’de yer almaktadır. Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Ortaköy projesinde satılık daire fiyatları 337 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinden daire sahibi olmak için 55 yaşını doldurmak gerekmektedir. 55 yaşını doldurmamış olanlar daire satın alıp kiraya verebiliyor, ancak oturamamaktadır. 55 yaşını doldurduğunda ise isterse kendi satın aldığı konutunda oturabilmektedir.

Konut projesi ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklığında gerçekleştirilmiştir. Proje içerisinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Söz konusu projede yer alan dairelerin alanları ise 60 metrekare ile 86 metrekare arasında değişmektedir. Bu projenin 2019 yılı sonlarında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü fiyat listesi

Mobilyalı olarak teslim edilecek olan projede 60 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları KDV dahil 337 bin TL ile 369 bin TL arasında değişmektedir. 86 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları ise KDV dahil 445 bin TL ile 485 bin TL arasında değişmektedir. Proje dahilinde verilen temizlik ve sağlık hizmetlerinden faydalanmak için ise aylık 550 TL ödemek gerekmektedir.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü ödeme planı

Konut projesinde yüzde 80 peşin veya kredi ödedikten sonra kalanı teslimde ödeme fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 50 peşin veya kredi ödedikten sonra kalanı yüzde 2.5 indirimli 12 ay vade ile ödeme, tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim veya toplu konak satın alınması durumunda özel indirimlerden faydalanarak konak sahibi olmak mümkün olabiliyor. Ayrıca anlaşmalı bankalardan 120 aya varan vade seçenekleri ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü İstanbul projesinin satış ofisi Ortaköy Mahallesi, Kadıköy Bağları Caddesi, 676. Ada 3.Parsel Selimpaşa-Ortaköy İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 67 59

Diğer proje haberleri için tıklayınız…