Kategoriler
Proje Haberleri

Hermes Gold Residence satışları devam ediyor

Konut projesi Hermes Yapı firması tarafından Muğla ili, Menteşe ilçesi, Muslihittin mahallesinde hayata geçirilmektedir. Hermes Gold Residence projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan son dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Hermes Gold Residence fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Menteşe Muslihittin Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerine inşa edilmiştir. Yalova konut projesi 1. Kalite malzemeler kullanılarak, yönetmeliklere uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, Hilton banyo gibi donanımlara sahiptir. Proje içerisinde kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, hidrofor gibi donanımlar da yer almaktadır. Bunun dışında güvenlik, oyun parkı, su deposu da proje içerisinde yer alan özelliklerdendir.

9 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+2, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje 3 etaptan meydana gelmekte olup farklı tip ve büyüklüklerde daire alternatifleri mevcuttur. Her dairesinde harika bir manzara bulunan projelerde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Hermes Gold Residence fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde satışı devam eden;

Brüt 130 metrekare alana sahip olan 3+1 tip dairelere 1 milyon 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Hermes Gold Residence projesinde daireler krediye uygun olup, fiyatlarla lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Menteşe Muslihittin Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje çevresinde avm, pazaryeri, hastane gibi sosyal donatılar yer alıp ulaşım açısından sıkıntılı olmayan bir lokasyondadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 214 02 52 ve 0506 466 35 28 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…