Kategoriler
Proje Haberleri

Heybeliada Gaziantep satışları devam ediyor

Heybeliada Gaziantep projesi Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Osmangazi Mahallesi’nde yer almaktadır. Gaziantep konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Projede konut fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen konut projesi İbrahimli Mahallesi, Gaziantep Çevreyolu üzeri Kuveyt Bulvarı, Şehitkamil’de yer almaktadır. Söz konusu konut projesi 13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi bünyesinde toplamda 114 adet konuta yer verilmiştir. Proje toplam 4 konut bloğundan meydana gelmektedir.

Gaziantep konut projesinde 3+1 ve 4+1 tipinde toplam 114 adet konut yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 190 metrekare ile 280 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler brüt 190 metrekare, net ise 148 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler ise brüt 280, net ise 213 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Konut bloklarında asansör, hidrofor, ses yalıtımı, jeneratör yer almaktadır. Ayrıca yangın merdiveni, kablo tv, su deposu gibi özellikler bulunmaktadır. Dairelerde ise hilton lavabo, duşakabin, kiler, ısıcam, fiber internet, wi-fi gibi özellikler yer almaktadır.

Heybeliada Gaziantep fiyatları ne kadar?

Şehitkamil konut projesinde brüt 190 metrekare 3+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gaziantep konut projesinde yer alan brüt 280 metrekare 4+1 tip daireler ise 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesinde 10 bin metrekaresi peyzaj ve sosyal alana ayrılmıştır. Proje içerisinde 2.000 metrekare gölet, şelale, koşu ve yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, gibi alanlar da bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca cep sineması, kreş, çocuk oyun alanı, çok amaçlı basketbol sahası, kafe gibi alanlar da mevcuttur.

Heybeliada Gaziantep projesi İbrahimli Mahallesi, Gaziantep Çevreyolu üzeri Kuveyt Bulvarı, Şehitkamil / Gaziantep adresinde yer alıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0342 221 22 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version