Kategoriler
Proje Haberleri

Hezarfen Konutları’nda iki aşamalı ödeme

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy’de, Vefakar Yapı firması tarafından inşa edilen Hezarfen Konutları inşaat projesi, toplam 22 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 420 adet konutun yer aldığı projedeki tüm daireler 3+1 tipte tasarlandı. Projedeki tüm dairelerin büyüklükleri de standart 135 metrekare olarak tasarlandı.

Kooperatif sisteminde hayata geçirilecek olan konut projesinin Aralık 2022 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projenin inşaat çalışmaları ise 2020 yılının temmuz ayında başlayacak.

Hezarfen Konutları projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki tüm daireler, 395 bin TL’den alıcıya sunulmuş durumda bulunuyor. Projede iki aşamalı ödeme seçeneği yer alıyor. İlk önce arsa hisse bedeli olarak 84 bin 500 TL’lik ücret talep ediliyor ve bu ücret, konut satışı sırasında peşinat olarak sayılıp dairenin kalan fiyatı üzerinden 83 aylık faizsiz vadelendirme gerçekleştiriliyor.

Hezarfen Konutları projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Toplam 10 adet inşaat bloğundan meydana gelen konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konumu itibarıyla da ilgi görüyor. Proje; Hadımköy Kiptaş konutlarına komşu olarak yükseliyor. İstanbul Havalimanı’na sadece 15 dakika uzaklıkta yer alan konut projesi, Kanal İstanbul’a da yakın bir konumda inşa edilecek.

Hezarfen Konutları projesi, Hadımköy Mahallesi, Arnavutköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 495 76 76 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.