Kategoriler
Proje Haberleri

Hiem Göl Evleri satışları devam ediyor

Hiem Göl Evleri projesi Hiem İnşaat Taahhüt Ltd. Şti. firması tarafından hayata geçiriliyor. Ankara İli, Pursaklar İlçesi, Saray Fatih Mahallesi’nde konumlanan projede yer alan dairelerin satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. Peki projede yer alan satılık dairelerin fiyatları ne kadar? Projede hangi daire seçenekleri var? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Bozkurt Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 3 konut bloğu bulunmaktadır. 3 konut bloğunda ise toplam 153 adet daire yer alıyor.  Dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Konut projesinde buluna dairelerin tamamı tek tip dairelerden meydana geliyor. Projede asansör, hidrofor, ısı yalıtımı, kapalı garaj, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu, güvenlik, jeneratör, su deposu gibi bir çok alan mevcut. Hiem Göl Evleri projesinde yer alan bütün konutlar güney cepheli ve gölet manzaralıdır. Konut projesinde yer alan ticari üniteler ise kuzeye ve caddeye cepheli olacak şekilde projelendirildi.

Daire özellikleri neler?

Dairelerin tamamı 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 metrekare olarak projelendirildi. Dairelerde yangın alarmı, fırın, hilton banyo, teras, çelik kapı, ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası, kiler, asansör, ısıcam, ebeveyn banyosu, çamaşır makinesi, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, çamaşır odası gibi özellikler mevcuttur.

Hiem Göl Evleri  fiyatları ne kadar?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede bulunan dairelerin fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 620 bin TL’den başlıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Proje içerisinde pasaj, açık otopark, kapalı otopark, açık sinema, rekreasyon alanı, gölet gibi alanlar var. Ayrıca mini marina, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı gibi bir çok sosyal alanlar bulunuyor. 7 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrılan projede çocuk kulübü, 550 metrekare gölet, sauna, hamam, kreş gibi alanlar da mevcut.

Esenboğa protokol yoluna sıfır, Otonomi’ye 2 km, Esenboğa havaalanına 5 km mesafede yer alıyor. Proje Saray Fatih Mahallesi, Bozkurt Caddesi Pursaklar / Ankara adresinde yer almaktadır.

Tel: 444 91 05