Kategoriler
Dekorasyon

Hijyen Banyoda Başlıyor

Virüslerle temasımızı en aza indirgememiz gereken şu günlerde herkes daha fazla hijyen için çaba sarf ediyor. Bunun önlemlerinden en önemlisi de el yıkamanın önemi. Banyolarımızı hijyenik bir hale getirmek zaten doğal bir davranış fakat buna ek olarak kişisel mekanlarımızı da yalnızca temiz tutmakla kalmayıp hijyenik formüller sayesinde ekstra korumaya alıyoruz.

Banyo hijyeninin temellerini ailelerimizden öğrenerek yetişsek de doğru hijyen uygulamak çok önemli. Bu konuda da devreye günümüzde geliştirilen hijyen esaslı teknolojik çözümler giriyor. Bu çözümler, mikrop ve bakterilerin üreme ve yayılma alanı bulamaması için geliştiriliyor. Banyolarda en büyük yardımcılarımızdan olan armatürler, lavabo ve klozetlerde nano teknoloji veya gümüş iyon teknolojisi ile geliştirilen bir pratik önlem. 360 derecelik su sıçratmadan yıkama sağlayan bu sistem, pratik olarak aldığımız önlemleri tam kapasiteye dönüştürmede bir kahraman.

Armatürleri nano teknoloji ile kapladığınızda herhangi ek bir kimyasal kullanmadan yüzde 100 güvenilir bir temiz yüzey elde edebilirsiniz. Hem de bunu yalnızca su, sabun ve pamuklu bez ile yapacağınız temizlikle elde edersiniz.

Kullandığınız suyun kimyasal ve hijyenik kalitesini de değiştirmeyen nano teknolojik hijyen plus kaplı armatürler, günde üç kez temizlik yaptığımızı varsayarsak yaklaşık olarak beş yıllık bir hijyen koruması sunuyor.

Sağlık ve hijyen konularında farkındalık yaratan ürünlerle pazardaki talebi farklı yönde etkilediklerini ifade eden Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “SEREL ile 2015 yılında vitrifiye sektöründe gümüş iyon teknolojisi kullanarak tüm vitrifiye ürünlerini fiyat farkı gözetmeksizin sıraladık ve hijyenik yüzeyli seramik sağlık gereçleri dönemini başlattık. Güvenle kullanım ayrıcalığı sunan aynı nano teknolojik hijyen standardını E.C.A.armatürlerinde ise Icon, Purity, Myra, Mina ve Novita armatür serilerinde standart olarak mevcut. Bu  eknolojiyi müşterilerimizin talebi doğrultusunda E.C.A.’nın diğer serilerinde de uygulayabiliyoruz.” diyerek hijyenik teknolojilere yapılan yatırımı özetliyor.