Kategoriler
Proje Haberleri

Hilal Esra Konutları Gaziantep’te yükseliyor

Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde Hilal Esra Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Hilaloğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Toplamda dört bloktan meydana gelen Hilal Esra Konutları projesi modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan bloklar on bir katlı olacak şekilde tasarlandı. Hilal Esra Konutları projesi bünyesinde 120 konut barındıracak şekilde yükseliyor.

Hilal Esra Konutları projesi daire özellikleri neler?

Hilal Esra Konutları projesinde yer alan daireler iki farklı plandan meydana geliyor. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Hilal Esra Konutları’nda yer alan dairelerin büyüklükleri ise sırasıyla 135 metrekare ile 200 metrekare olarak belirlendi.

Hilal Esra Konutları projesi fiyatları ne kadar?

Hilal Esra Konutları projesinde bulunan 2+1 tipteki konutlar 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Hilal Esra Konutları projesi nerede?

Lokasyonu itibariyle de dikkat çeken proje Güneykent Mahallesi Bağlarbaşı Yolu’nda konumlandırılmış durumda.

Hilal Esra Konutları projesi ödeme seçenekleri neler?

Hilal Esra Konutları projesinden konut sahibi olmak isteyen alıcılar için firma bünyesinde 100 bin lira peşinatın ardından 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Hilal Esra Konutları projesi sosyal donatıları neler?

Hilal Esra Konutları projesi, site sakinleri için sosyal alanlar sunuyor. Projede oyun parkı, açık otopark, kapalı otopark ve özel güvenlik gibi donatılar yer alıyor.

Hilal Esra Konutları projesi teslim tarihi ne zaman?

Projede yer alan konutların inşasının 2019 yılının Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projenin tamamlanmasının ardından alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Hilal Esra Konutları projesi iletişim bilgisi

Hilal Esra Konutları projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 850 549 79 08 numaralı hattı arayabilirsiniz.