Kategoriler
Proje Haberleri

Hilal Hill Büyükçekmece satışa sunuluyor

Bahaş Holding firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi’nde Hilal Hill Büyükçekmece projesi hayata geçiriliyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olan bu proje sayesinde bu gölge yeni bir görünüme kavuşacak. Firma bu bölgede kentsel dönüşüm anlamında lider konumda denebilir.

750 milyon TL yatırım değerine sahip proje alanı 800 adet riskli konutu içermektedir. Proje yaklaşık 65 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Kentsel dönüşüm projesinde toplam 1.450 adet daire yer almaktadır. Ayrıca projede 50 adet ticari ünite de yer almaktadır. Konut projesi toplam 8 etapta meydana gelmektedir. Hilal Hill Büyükçekmece projesinin ilk etabında satışlar ise yakında başlayacaktır.

Büyükçekmece konut projesinin ilk etabı 6 bin 801 metrekare büyüklüğünde bir alanı kapsamaktadır. Arsa üzerinde ise 5 katlı toplam 10 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu etapta projenin yüzde 65’i yeşil alana ayrılmıştır. Bu ilk etapta 10 adet konut bloğunda toplam 110 adet konuda yer verilmektedir. Ayrıca bu etapta 800 metrekare büyüklüğe sahip ticari alan mevcuttur.

Kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 2+1, 3+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Daire büyüklükleri ise 135 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir. Böylece firma bu alanda bulunan 800 adet riskli konutun yerine 1.450 adet depreme dayanıklı, güvenli konut inşa etmiş olacak.

Hilal Hill Büyükçekmece fiyatları ne kadar?

Bahaş Holding, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ortaklığında 750 milyon TL yatırım ile ilk etapta Hilal 86 Siteleri‘nin yer aldığı alanı dönüştürecekler. Yüzde 65’i yeşil alana ayrılan bu etapta 5 katlı 10 konut bloğu yer alacak.

Bu bloklarda ise 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 tip daire seçeneklerine yer verilecektir. Dairelerin dışında ayrıca ticari alanda proje içerisinde yer alacaktır.  Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 135 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir. Bu etapta yer alan konutların fiyatları ise 800 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde yer alan konut blokları çere ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu kapsamda konut bloklarının dış cephesi beyaz ve çatı renkleri yeşil veya mavi olacaktır. Proje yatay mimari konseptinde az katlı ve bol yeşil alandan meydana gelmektedir. Daireler genel olarak ferah, balkonlu, teraslı, bahçeli olacak biçimde tasarlanmıştır.

Hilal Hill Büyükçekmece projesi 16 kilometrelik Büyükçekmece sahiline yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca okullar bölgesinde yer alan proje marinaya, Beykent Üniversitesi’ne, civardaki özel ve devlet hastaneleri ile alışveriş merkezlerine yakındır.

Tel: 444 88 24

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version