Kategoriler
Proje Haberleri

Hilaloğlu Bey Konakları Akkent satışa sunuldu

Hilaloğlu İnşaat firması tarafından inşa edilen Hilaloğlu Bey Konakları Akkent projesinde yer alan daireler satışa sunuldu.  Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Akkent Mahallesi’nde Hilaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satılık daire fiyatları 650 bin TL’den başlıyor. Peki proje özellikleri neler? Kaç tip daire bulunuyor? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Caddesi ile Özdemir Caddesi’nin kesiştiği köşede yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje  iki konut bloğundan meydana geliyor. Konut projesi içerisinde iki tip daire alternatiflerine yer veriliyor. Şahinbey konut projesi 2+1 ve 3+1 tipinde kat bahçeli lüks dairelerden meydana geliyor. Konutların 2+1 tipinde tasarlanmış olanı brüt 135 metrekare, net ise 118 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 ipinde tasarlanmış olan daireler ise brüt 180 metrekare, net ise 155 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Dairelerde yangın alarm sistemi, duvar kağıdı, hilton lavabo, çelik kapı, duşakabin, asansör, ebeveyn banyosu bulunacak. Bunların dışında ayrıca pvc doğrama, vestiyer, barbekü, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özellikler de yer alacak.

Hilaloğlu Bey Konakları Akkent fiyatları ne kadar?

Gaziantep konut projesinde yer alan brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hilaloğlu Bey Konakları Akkent projesi havalimanına 10 dakika, tramvay durağına 2 dakika, otobüs durağına 1 dakika, bölge hastanesine 2 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca okullara yakın olup, şehir merkezine ise 5 dakika mesafededir.

Hilal Esra Konutları satışları devam ediyor

Hilal Esra Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları ise devam ediyor. Mavikent Mahallesi’nde yer alan projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daire seçeneklerine yer veriliyor. 2+1 tip daireler brüt 136 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip daireler ise brüt 201 metrekare olarak tasarlandı.

Hilal Esra Konutları projesindeki brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 201 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projeler ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 0533 656 16 46 ve 0342 339 63 02 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız