Kategoriler
Proje Haberleri

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim’de açılıyor

İzmir’de Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla projesi devam eden Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını ziyaretçilere açmak için hazırlanıyor.

Alışveriş merkezi hem ulusal hem de uluslararası markalara ev sahipliği yapacak. AVM’nin lezzet durakları ve çocuklara yönelik alanları sayesinde İzmir’in yeni buluşma noktası olacağı tahmin ediliyor.

İzmir Karşıyaka’da 18 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan alışveriş merkezinde, tüketicilerin keyifli ve eğlenceli zaman geçirmesi amaçlanıyor.

Özel bir konsepte sahip olan Hilltown Karşıyaka AVM, dünyanın birçok ünlü markasını ilk kez aynı çatı altında buluşturma özelliği taşıyacak.

AVM’de 200’den fazla marka yer alacak

Türkiye’deki en prestijli alışveriş merkezlerini sektöre kazandıran Rönesans Gayrimenkul Yatırım, alışveriş keyfine yeni bir boyut katacak. Alışveriş merkezinde 40’ı restoran ve kafe olmak üzere 200’den fazla marka yer alacak. Âdeta bir lezzet şöleninin yaşanacağı alışveriş merkezinde, ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları da bulunacak. Hilltown Karşıyaka, İzmir’in yeni yeme-içme ve eğlence adresleri hâline gelecek.

Şehre soluk aldıracak

Alışverş merkezinde, açık ve kapalı alanlar yer alacak. AVM projesinde zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlar bulunacak. İzmir’in hayat bulduğu bir buluşma noktası hâline gelecek AVM’de, ziyaretçiler keyifli ve ferah bir ortamda alışveriş yapmanın tadını çıkaracak.

İzmir’in yeni cazibe merkezi hâline gelecek

Rönesans İnşaat tarafından hayata geçirilen Hilltown Karşıyaka AVM projesi, toplam 90 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. AVM projesinde 68 bin metrekarelik kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve 7 sinema salonu yer alacak.

AVM’de ayrıca 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare büyüklüğe sahip bir çocuk parkı bulunacak. AVM projesi, mimarisi ve hoş tarzıyla dikkatleri çekiyor.

Bunlara ilaveten, AVM projesinde bir de dev etkinlik alanı yer alacak.