Kategoriler
Genel

Hilton, toplantı ve etkinlikleri için Event Ready Hybrid Solutions’ı tanıttı

Hilton, yıl içinde gerçekleştireceği tüm toplantı ve etkinlikleri için Hilton EventReady Hybrid Solutions’ı tanıtıma soktu. Dev ismin uygulamaya geçirdiği bu programın portföydeki tüm “hibrite hazır otellerde” devreye girmesi planlanıyor.

Hilton, 2021 yılında taleplere çözüm buldu

2020’de yaşanan tüm belirsizliklere karşı bu yıla daha net ve belirgin girme isteklerinde bulunan Hilton, dramatik değişime cevap vermenin yollarını aradı. Hilton Event Ready Hybrid Solutions’ı hayata geçirme planlarının tam olarak değişime cevap verme isteğinin bir yanıtı olduğu açıklanırken; teklifin sürekli güncelleneceği ve etkinlik planlayıcıların hibrit özellikli otellere yoğunlaşacağı bilgisi verilmiştir. Fikir kapsamında genişletilen Hilton Event Ready Başucu Kitabı, esnek müşteri profillerinin sunduğu teklifleri içermekte olan çeşitli planlama kaynaklarını sağlayacak.

Nasıl işliyor?

Hilton EventReady Solutions bünyesine ait herhangi bir etkinlik ve toplantı, katılımcı otellerde belirgin bir altyapı oluşturmaya ve bu altyapıyı güçlendirmeye yönelik kapsamlı bir kaynak sunuyor. Ekip tarafından rahatlıkla ulaşılabileceği söylenen bu kaynaklar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı ve Marka Direktörü Martin Rinck, müşterilerine verilen önem kapsamında ihtiyaçların dikkate alıp ilgili yenilikleri hayata geçirdiklerinden söz etti. 100 yılı aşkın süredir toplantı ve etkinlik çapında liderliğini sürdüren marka, müşterilerine gösterdiği özenle küresel portföyünü her zaman zirvede tutmaktadır. Mükemmelliğe olan bakış açısını bir gün olsun değiştirmediklerini aktaran Rinck, portföydeki yetkinliklere erişim sağlamak, etkinlik planlayıcılarına özel geliştirilmiş özgün ve kapsamlı kaynaklar sunmak için birer adım atıldığından söz etti. Bu amaç doğrultusunda etkinlik deneyimini en üst düzeye çıkaracak olan ekip üyelerinin eğitimlerini tasarlamak mükemmellik için gerekli adımların tamamıdır.

Uygulama küresel ölçekte başlatılacak

Çözümler bu ay itibariyle küresel ölçekte uygulamaya sokulacak. Ayrıca, Başucu Kitabı’nın detaylı vaka açıklamaları, hibrit etkinlik sözlüğü gibi son derece değerli bir içeriğe sahip olması bekleniyor. Etkinlikler bölümünde bu aya özel İngilizce yayınlanmasına karar verilirken; küresel boyutta müşterilerin herhangi bir otelle çalışabilmesi ve kaynağa erişebilmesi söz konusu.

Aktarılan bilgilerde müşterilerin hibrit etkinliğinde ev sahipliği yaparken bazı temel etkenleri bilmesi ve bu doğrultuda belirli temel gereksinimleri dikkate alması gerekli. Ön plana çıkarılan gereksinimler; Bilişim Teknolojileri (BT) Hazırlığı, Çoklu Mekan Teklifi ve Ekspres Sözleşmeler ve Genişletilmiş Başucu olarak üç kategoriye ayrılmaktadır.

Bilişim Teknolojileri (BT) Hazırlığı: Otellerde yer ve mekân ayırt etmeksizin BT bant genişliği ve altyapısı değerlendirmeye tutulacaktır. Otellerin hibrite hazır olarak kabul edilebilmeleri adına, minimumda artırım ve kullanımı olan, aynı zamanda otelin ortalama bir sayıda devre kullanımında seviyenin üzerinde seyreden bir bant genişliğine sahip olunmalı. Ortaya çıkan bu gereksinim, sanal katılımcılar ile kolay bir iletişim sağlayacak ve hibrit deneyimini sorunsuz bir şekilde optimize edecektir.

Çoklu Mekan Teklifi ve Ekspres Sözleşmeler: Müşterilerin yüz yüze iletişim haline geçebilmeleri ve daha fazla rezervasyon yapabilmelerine olanak sağlanmaktadır. Bu durum sözleşme süreçleri boyunca hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecek.

Genişletilmiş Başucu Kitabı: Rahat kullanım amacıyla küresel çapta hazırlanan bu kitap, müşterilere tasarlama fikriyle yaratılmış; ancak daha küçük çaptaki hibrit etkinliklerinin planlanması ve yürütülmesi adına derinlemesine bilgi arayan herkesin etkinlikler bölümüne erişimi kolaylaştırılmıştır.

Tanıtılan bu yeni uygulama, küçük çaplı hibritler için etkinlik teknolojisi paketleriyle sunuluyor. Programa dahil edilen oteller bu paket sayesinde etkinlik mesajlaşmasını ve etkileşimini yayın teknolojisi ve sahneleme ekipmanlarıyla donatarak, üretimde hızlı ve etkili bir çözüm için Presentation Stages’dan da fayda görebilir. Stages, online etkinliklerin öncesinde müşterilere tasarlanan, temiz ve güvenli bir lokasyonu mümkün kılmaktadır. Tüm bu gelişmelerle birlikte ofis ve evlerdeki online etkinliklerde aranan kalite ve değeri; üretim, kayıt ve yayın süreciyle devam ettiriyor. Yararlanılan bu teknoloji sayesinde oteller, 2 ila 6 sunucu ve panelisti ile 50’ye kadar katılımcıyı yüz yüze olacak şekilde ağırlayabilir.

Prestation Stages kullanmak isteyenler için, şu an hazırda bulunan Conrad Fort Lauderdale Beach, Atlanta, Anatole, Denver, The Beverliy adresleri aktif durumda. 2021 yılının sonuna kadar arttırılacak bu sayıya ulaşmak için: meetings.hilton.com/eventreadyhilton

 

Exit mobile version