Kategoriler
Proje Haberleri

Hisar Suite Kağıthane satışları devam ediyor

Hisar İnşaat firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi, Şirintepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Hisar Suite Kağıthane projesinde kalan son 15 adet dairenin satışları devam ediyor. Peki satışların tüm hızıyla devam eden projede satılık daire fiyatları ne kadar? Sorunun cevabı ise haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Şirintepe Mahallesi, Armağan Sokağı üzerinde yer alan proje kademeli tek konut bloğundan meydana geliyor. Projede tek konut bloğundan ise toplam 72 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Projede satışları devam eden 2+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 83 metrekare ile 173 metrekare arasında değişiyor. İki tip 2+1 daire seçeneği bulunan projede birincisi brüt 93, net 56 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. İkinci tip 2+1 daireler ise brüt 93 metrekare, net ise 63 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 dubleks daireler brüt 173 metrekare, net ise 117 metrekare olarak projelendirildi.

Hisar Suite Kağıthane fiyatları ne kadar?

Projede 2+1 ve 4+1 dubleks tip dairelerin satışları devam ediyor. Dairelerin fiyatları daire tipine, daire büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 390 bin TL’den başlıyor. 93 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 dubleks daireler brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip olup fiyatlar ise 800 bin TL’den başlıyor.

Hisar Suite Kağıthane projesi genelinde merkezi ısıtma sistemi, spor salonu, 24 saat güvenlik, 2 katlı kapalı otopark, su deposu, misafir dairesi, jeneratör, yük asansörü, ses yalıtımı gibi özellikler yer alıyor. Dairelerde ise ankastre fırın, duşakabin, intercom sistemi, ısıcam, görüntülü diafon, çelik kapı ve spor aydınlatma gibi özellikler yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Kağıthane Devlet Hastanesi’ne 700 metre, Axis Avm’ye 600 metre, E5 Otoyoluna 2000 metre mesafede yer alan proje Şirintepe Mahallesi, Armağan Sokağı, No: 38 Kağıthane / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Proje ayrıca Hacı Osman – Şişhane Metro İstasyonuna 900 metre mesafededir.

Projenin konumu için tıklayınız…