Kategoriler
Proje Haberleri

Hisarpark Evleri İnegöl ilçesinde satışa çıktı!

Hisarpark Evleri İnegöl projesi, 3 + 1 odalı daire seçenekleri ile satışa çıkmış durumdadır. Brüt 196 m2, net 167 m2 büyüklüğündeki bu dairelerin ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca fiber internet, doğalgaz, uydu ve kablo TV altyapıları da bulunur. Dairelerin yer aldığı proje alanı, kameralar tarafından 7 gün 24 saat izlenmektedir. Buradaki açık otopark, bina sakinlerinin kullanabileceği oldukça geniş bir alandadır. Çocukların rahatça oyun oynayabileceği çocuk parkı ise proje alanı ile alakalı diğer bir detaydır. Bununla birlikte bina girişlerinin yüz tanıma ve parmak izi algılama sistemine sahip olması da önemlidir.

Dairelerin hepsinde akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Isı yalıtımlı pencereler, çelik kapı, set üstü ocak, seramik ve laminant zeminler, bu dairelerin farkları arasındadır. ABFM İnşaat’ın bu projesi, İnegöl’ün en doğal bölgelerinden birinde hayata geçmektedir. Ayrıca buradan, çok sayıda önemli mekana kısa sürede ulaşmak mümkündür. Daha pek çok özelliğe sahip olan Hisarpark Evleri, krediye ve takas yöntemine uygun olarak satışa sunulmuştur.

Hisarpark Evleri İnegöl satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projedeki daireler, genel olarak 675.000 TL’lik bir fiyata sahip olmaktadır. Bursa İnegöl satılık daire fiyatları ile yakınlık gösteren bu fiyatlar, konutun cephesine ve kat durumuna göre değişebilir.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Hisarpark Evleri İnegöl ilçesinde yer alan Huzur Mahallesi’nde bulunmaktadır. TOKİ tarafından inşa edilen Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi bu konutların civarındadır. Ayrıca 15 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Hz. Ali Camii ve pek çok otobüs durağı da konutlara yakın mesafededir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için ise şu numarayı aramak gerekir:

  • 0 532 155 70 16

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.