Kategoriler
Proje Haberleri

Hom Story cadde mağazaları satışta

Konya şehir merkezinde açık çarşı cadde mağazaları konsepti ile bir konutun tüm ihtiyaçlarını bir arada bulunduracak olan Hom Story cadde mağazaları satışa sunuluyor. Tepekent Mimarlık tarafından hayata geçirilen Hom Story Tepekent cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Projede satışlar ne zaman başlıyor?

Konya projesinden yeni konut satın almış olup evini düzenleyecek olanlar için tüm ihtiyaçlar yer almaktadır. Ayrıca konutunu yenileyecek olanlar için de tüm ihtiyaçlar yer almaktadır. Ticari proje içerisinde toplam 90 cadde mağazası yer almaktadır. Ayrıca bu 90 adet mağaza ihtiyaçlara göre kategorilere ayrılmış şekilde projelendirilmiştir. Satışa sunulacak cadde mağazalarından birine sahip olmak için 60 ay vade ile ödeme fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 1 vade farkı ile cadde mağazaları satışa sunulacaktır. Söz konusu projede satışlar 20 Ağustos 2021 tarihinde başlanması planlanmaktadır.

Hom Story yüzde 1 vade farklı ile satışta

Cadde mağazalarından birine sahip olmak için projenin web sitesinde yer alan ön başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz. Projede toplam 90 adet açık cadde mağazası yeri yer almaktadır. İş yerleri yüzde 1 vade farklı ve 60 ay vade ile sahip olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim imkanı da bulunmaktadır. Hom Story Tepekent proje içerisinde özel güvenlik, cafe, restoran, otopark, dinlenme alanları gibi bir çok alan yer almaktadır.

Proje Ulubatlıhasan Mahallesi, Ankara Caddesi, No: 154 Karatay / Konya (Metro Market Yanı) posta adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje Metro Market’in hemen yanında Ankara yolu üzerinde yer almaktadır. Tepekent Mimarlık tarafından hayata geçirilen proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 0 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version